Reinhard Selten umožnil praktické využitie teórie hry - Hanke, Thomas
Reinhard Selten, nositeľ Nobelovej ceny za ekonómiu v roku 1994. Osobné údaje, kariéra a najdôležitejšie diela. Ťažiskom jeho prác je určenie stratégií, ktoré sú vhodné na praktické využitie teórie hier. Nové možnosti, nový výskum teórie hier.