[Daňové teorie s praktickou aplikací] - Schultzová, Anna
Recenzia publikácie Daňové teorie s praktickou aplikací. Publikácia je rozdelená do 14 kapitol a dáva ucelený prehľad teoretických základov daňovej teórie. Je doplnená množstvom grafov, schém a tabuliek.