Greenspan tvrdo kritizuje dôchodkový systém - Kopřiva, Juraj, ml
Centrálna banka USA a šéf Federálneho rezervného systému Alan Greenspan kritizujú dôchodkový systém v USA. Reforma dôchodkového systému, resp. sociálneho a zdravotného poistenia pomôže predísť možnému kolapsu. Ako východiská pre reformu uvádza znižovanie dôchodkov, zvyšovanie dôchodkového veku. Znižovanie výdavkov preferuje pred zvyšovaním daní.