Singapur: role autoritativního režimu ve vývoji země - Němečková, Tereza
Singapur ako jeden z najautoritatívnejších režimov juhovýchodnej Ázie a súčasne najvyspelejších ekonomík sveta. Stručná geograficko-ekonomická charakteristika Singapuru. Voľby a politika. PAP (People`s action party - Akčná ľudová strana). PAP a jej autoritatívny spôsob vlády. PAP a jej úloha v úspešnom hospodárskom vývoji krajiny. Priority singapurskej vlády.