Čas, náklady a kvalita v podnikovom logistickom reťazci - Dupaľ, Andrej
Tri základné faktory (kategórie) v podnikovom logistickom reťazci: faktor času, náklady, kvalita. V rámci logistického systému vznikol i logistický kontroling. Uplatňovanie výrobného kontrolingu v šiestich základných krokoch: Stanovenie cieľov. Zisťovanie skutočnosti. Analýza odchýlok. Plánovanie opatrení. Stanovenie nových plánových hodnôt ukazovateľov. Zdokumentovanie výsledkov. Vzťah logistiky a kvality.