Vývoj poistného trhu v ČR - Grmanová, Eva
Význam poisťovníctva a poistného trhu v trhovej ekonomike. Hodnotenie poistného trhu a poisťovníctva v ČR Charakteristika jeho vývoja v čase. Vývoj počtu poisťovní v ČR. Predpísané poistné, náklady na poistné plnenie a podiel predpísaného poistného na HDP. Technické rezervy poisťovní. Tvorba portfólia cenných papierov českých poisťovní.