Flexibilné formy zamestnávania na európskom trhu práce - Krajňáková, Emília
Analýza aktuálnych trendov v politike zamestnávania na európskom trhu práce a uplatňovania pružných (flexibilných) modelov zamestnávania a pracovnoprávnych vzťahov medzi zamestnávateľmi a zamestnancami. Prednosti a nevýhody realizácie flexibilných pracovných vzťahov pre podniky.