Pokles kurzu dolára zvýšil zadĺženosť Slovenska - Kyjac, Pavol
Zahraničná zadlženosť Slovenskej republiky v roku 2003. Plnenie dlhovej služby za obdobie január - september 2003. Prehľad vývoja celkového hrubého zahraničného dlhu SR. Krátkodobá predikcia vývoja zahraničného dlhu a dlhovej služby SR v roku 2003.