Prezentácia krajín EÚ, kde sa u príslušného produktu dosahuje na 1 obyvateľa najvyššia produkcia, ... - Jurášek, Prokop
Komparatívna analýza rozdielnych ukazovateľov stupňa sebestačnosti v 15 krajinách Európskej únie vrátane Slovenska a vo svete. Skúmanie, zisťovanie 3 skupín javov sebestačnosti v potravinách za príslušné krajiny EÚ za roky 1998-2000. 1. Produkcia príslušných výrobkov na obyvateľa v kg. 2. Spotreba príslušných výrobkov na 1 obyvateľa. 3. Stupeň sebestačnosti v produkcii výrobkov v perc.