Mať na zreteli ekonomické a sociálne dosahy zmien - Mokrý, Vladimír
Zdaňovanie a daňová sústava v sociálno-trhovej ekonomike. Miera a spôsob zdaňovania. Regulatívna funkcia daňovej sústavy. Progresívne alebo rovné sadzby. Stimulácia investícií.