Inovačný manažment a logistika vo svetle blízkej budúcnosti - Molnár, Pavol
Pojmy nanoveda a nanotechnológie, ktoré predstavujú spolu s robotikou a genetickým inžinierstvom obory 21. storočia. Podstata nanotechnológií. Základná filozofia nanotechnológií vychádza z poznania, že všetky skutočnosti, ktoré okolo seba vidíme, sú určitým programom. Nanotechnológia ako vedný odbor sa zaoberá manipuláciou hmoty na úrovni atómov. Predstavy vedcov o budúcej úlohe nanotechnológií. Vzniká otázka, aké dôsledky z toho vyplývajú pre súčasníkov a inovačný manažment ako manažérsku oblasť firmy. Prognostické predpovede ako výzva pre podnikových manažérov.