Ľudský kapitál a rozvoj ekonomiky - Kovencová, Katarína
Problematika ľudského kapitálu ako jedného z faktorov, ktorý môže byť v SR najdôležitejším determinantom ekonomického rastu a rozvoja. Pokračujúce neinvestovanie do vzdelávacieho systému a výskumu by mohlo zvýšiť rozdiel medzi Slovenskom a rozvinutými ekonomikami.