Miesto logistiky v súčasnom podniku - Pisárová, Silvia
Význam logistiky pri dosahovaní cieľov podniku v oblasti kvality zákazníckeho servisu a pri podpore spokojnosti zákazníkov. Logistika ako účinný nástroj konkurenčnej výhody. Logistika hrá kľúčovú výhodu vo všetkých aktivitách spojených s fungovaním celého dodávateľského reťazca. Vzájomná spolupráca medzi logistikou a inými marketingovými aktivitami. Zvyšovanie dopytu po skúsených odborníkoch na logistiku.