Informačné systémy pre podporu strategického rozhodovania v štátnej správe - Grell, Michal
Nová ekonomika a sieľovo orientovaná štátna správa. Strategický rozhodovací proces v štátnej správe - informačný aspekt. Návrh informačného systému pre podporu strategického rozhodovania /IS PSR/ v štátnej správe - nové prístupy. Príklad: Informačný systém vo výstavbe.