ISO 9001 - realita a možná budúcnosť - Závadský, Ján
Systém riadenia kvality podľa ISO 9001:2000. Vývojom boli do normy premietnuté moderné ale i staršie overené poznatky z manažérskych disciplín. Do normy boli premietnuté aj poznatky z procesného manažmentu. V poslednom období sa formuje samostatná manažérska disciplína - knowledge management (znalostný manažment). Základná charakteristika, podstata a princípy znalostného manažmentu. Význam aplikácie znalostného manažmentu v organizácii.