E-BUSINESS - stratégie, dôvody a výhody - Kovács, Gustáv
On-line obchodovanie na internete - výhody: rozpínanie marketingového dosahu, prehlbovanie imidžu spoločnosti, posilnenie obchodných vzťahov, zdokonalenie reakcieschopnosti, rozširovanie služieb, znižovanie nákladov, Just In Time zásoby, a najmä prevencia finančnej straty.