[Malé podnikanie] - Fričová, Zuzana
Z obsahu: Právne minimum pre podnikateľov, ktorí sa nechcú utopiť v dlhoch a nedobytných pohľadávkach. Atraktivita eseročky je v obmedzenom ručení a symbolickom základnom imaní. Podľa čoho si vybrať právnu formu. Aj ústnu dohodu možno vymôcť - ako partnera preveriť, spísať zmluvu, zabezpečiť pohľadávku a nestratiť pri tom veľa času. Odísť v pravý čas znamená získať druhú šancu - konkurzu sa treba vyhnúť včasným začiatkom likvidácie podniku.