Slabým miestom slovenskej daňovej reformy je vysoká DPH - Šefčíková, Katarína
Analytický pohľad na daňovú reformu na Slovensku. Porovnanie efektívneho zaťaženia daňou z pridanej hodnoty vo vybraných krajinách EÚ. Prehľad sadzieb DPH v Európe. Výhody nižšej DPH, poklesu korporátnej dane a súvisice ekonomické dopady. Prehľad dane z príjmov právnických osôb v Európe. Odvodové zaťaženie v Európe.