Funkcionalita ERP systémov na slovenskom trhu - Romanová, Anita, 1973-
Aplikácia softvérového riešenia komplexného ekonomického informačného systému - ERP (Enterprise resource planning) na slovenskom trhu. Dotazníkový prieskum ponuky ERP systémov na slovenskom trhu. Funkcionalita produktov. Závery prieskumu.