Nový rozmer logistiky v EÚ - Bokorová, Jana
Aké možnosti pre logistiku a jej poskytovateľov prináša spoločný európsky trh. Nenahraditeľné miesto logistiky v moderných štruktúrach obchodu. Veľkoobchodníci a maloobchodníci. Nové možnosti pre logistické podniky. Slovensko sa môže stať dôležitou križovatkou tovarových tokov. Úspory cez logistiku. Aj logistická spoločnosť využíva outsourcing. Hmotnú zodpovednosť má logistik.