Odmeny a sankcie - Adamková, Hana, 1969-
Motivačné techniky, ktoré môže manažér uplatniť v danej situácii. Dva prístupy, ktoré môže manažér uplatniť vo vzťahu k zamestnancom - aktívny a pasívny prístup. Forma odmien a sankcií. Potreba zvoliť optimálny model v príslušnej situácii.