Slovenské reformy donútili Rakúsko okamžite reagovať - Zverková, Soňa
Slovensko je konkurentom Rakúska pri umiestňovaní nových výrob. Zdaňovanie podnikov a príjmov zamestnancov v Rakúsku a na Slovensku. Vybrané makroekonomické ukazovatele.