Postavenie žien v pracovnom procese - Petrušová, Dagmar
Rovnosť pracovných príležitostí pre mužov a ženy ako hlavná priorita každého štátu. Účasť žien v rozhodovacom procese na Slovensku. Postavenie žien v riadiacich funkciách na Trenčianskej univerzite Alexandra Dubčeka .