Srovnání ekonomické výkonnosti vybraných transformujících se zemí v letech 1990-2002: odlišná pojetí - Bachanová, Veronika
Porovnanie ekonomickej výkonnosti vybraných transformačných krajín posudzovanej dvomi rozdielnymi spôsobmi a vystihnutie rozdielov medzi takto získanými údajmi. Porovnávané krajiny sú krajiny V-4 - Česko, Poľsko, Maďarsko a Slovensko. Porovnanie je vykonávané za obdobie rokov 1990-2002.