Cihelková, E.: Vnější ekonomické vztahy Evropské unie - Csabay, Marek
Recenzia na publikáciu Vnější ekonomické vztahy Evropské unie od Evy Cihelkovej, docenty na Vysokej škole ekonomickej v Prahe. Recenzovaná publikácia má 709 strán a je rozčlenená do štyroch relatívne samostatných častí. Zámerom publikácie je charakterizovať šírku a hĺbku súčasných vonkajších vzťahov EÚ voči tretím štátom, ich zoskupeniam, resp. regionálnym združeniam.