Koncept implementácie metodiky Balanced Scorecard v podmienkach Ekonomickej univerzity - Neczli, Rastislav
Balanced Scorecard /BSC/ - definovanie. Základné dimenzie BSC: financie, zákazníci, vnútorné procesy, inovácie a vedomosti. Uplatnenie BSC v podmienkach Ekonomickej univerzity.