Simulácia a riadenie procesov s využitím znalostných technológií - Ponce, Daniela
Inteligentné riadenie moderných výrobných postupov. Znalostné technológie v riadení systémov. Fuzzy riadenie. Siete neurónové. Nevyhnutnosť kombinácie tradičných a znalostných metód riadenia.