Životné poistenie v koncepcii sociálneho zabezpečenia - Majtánová, Anna
Transformácia sociálneho zabezpečenia v podmienkach Slovenskej republiky. Životné poistenie - dobrovoľný pilier sociálneho zabezpečenia. Základné odvetvia v životnom poistení. Poistenie je možné rozšíriť úrazovým pripoistením. Životné poistenie v Českej republike.