Potenciál benchmarkingu pri zvyšovaní efektívnosti verejného sektora - Meričková, Beáta
Benchmarking ako jeden z nástrojov podpory rozvoja konkurenčného prostredia v systéme zabezpečovania a poskytovania verejných služieb. Teoretické predpoklady realizácie benchmarkingu vo verejnom sektore. Porovnávanie výkonnosti pri zabezpečovaní pomocných služieb financovaných z verejných zdrojov vo vybraných organizáciách verejnej správy.