Dopady vstupu České republiky do Evropské unie na vývoj mezd - Lebiedzik, Marian
Úroveň miezd v Českej republike a vo vybraných krajinách. Priemerná hrubá mesačná mzda v euro. Jednotkové náklady práce v roku 2002. Faktory ovplyvňujúce vývoj miezd v ČR po vstupe do EÚ. Priame zahraničné investície na obyvateľa. Relatívna cenová hladina vo vybraných krajinách. Odhad vývoja miezd v ČR v rokoch 2004-2011. Odhad vývoja nominálnych miezd.