Výnosová krivka ako indikátor ekonomickej aktivity a inflácie - Mištek, Ivan
Vymedzenie pojmu "výnosová krivka". Výnosová krivka ako predikačný nástroj ekonomickej aktivity. Oblasti aplikácie výnosovej krivky. Vplyvy pôsobiace na výnosovú krivku. Príklad použitia výnosovej krivky v závislosti na cieľoch centrálnej banky.