Tempo globalizácie by sme mali pribrzdiť - Riecke, Torsten
Úvahy nositeľa Nobelovej ceny za ekonómiu P.A.Samuelsona na tempo globalizácie. V kontexte javov súvisiacich s globalizáciou sa vyjadruje k slobode podnikania a k slobodnému obchodu. Upozorňuje na možné riziká outsourcingu z dlhodobého hľadiska.