Konsignačné sklady a call-off sklady - Bohuš, Peter
Rozdiely v prístupe jednotlivých krajín k uplatňovaniu režimu konsignačných skladov. Právna úprava konsignačných skladov v Belgicku, Dánsku, Fínsku, Francúzsku, Grécku, Holandsku Írsku, Luxembursku a p.