Postavenie odvetví služieb v ekonomike a jeho vývoj - Novák, Jaromír, 1978-
Služby ako odvetvie národného hospodárstva. Štruktúrne zmeny v ekonomike a miesto služieb v nich. Ukazovatele postavenia služieb. Služby v ekonomike SR v období rokov 1993-2002. Štruktúra jednotlivých odvetví v rámci sektora služieb a jej zmeny. Analýza základných ukazovateľov za vybrané trhové služby.