Vícekriteriální rozhodování v marketingovém managementu - Hofman, Jiří
Exaktné metódy a marketingový manažment. Čo prinášajú exaktné metódy do marketingového manažmentu. Voľba trhu a cielený marketing. Viackriteriálny rozhodovací proces a Saatyho metóda.