Zajišťování nedobytných pohledávek v návaznosti na novelu obchodního zákoníku v ČR - Bařinová, Dagmar
Príčiny vzniku nedobytných pohľadávok. Nedobytné pohľadávky sú príčinou druhotnej platobnej neschopnosti. Zaisťovacie nástroje veriteľov. Direktíva vydaná Európskou komisiou, podľa ktorej má byť riešená problematika oneskorených platieb v komerčných transakciách jednotne v krajinách EÚ /1998/ - obsah.