Licenčné zmluvy v novom autorskom zákone - Gregušová, Daniela
Všeobecná charakteristika licenčnej zmluvy podľa zákona č. 618/2003 Z.z. o autorskom práve. Vymedzenie pojmu licencia. Obligatórne náležitosti licenčnej zmluvy. Rozsah licencie. Výhradná a nevýhradná licencia. Doba poskytnutia a nakladanie s licenciou. Prechod a zánik licencie. Osobitné ustanovenia o licenčnej zmluve na vydanie diela.