K problematike hodnotenia efektívnosti zabezpečovania verejných služieb na báze syntetického ukazovateľa - Vlček, Peter
Možnosti využitia viacrozmerných matematicko-štatistických metód v procese vyhodnocovania kritérií pri hodnotení efektívnosti zabezpečovania verejných služieb. Východiská hodnotenia efektívnosti verejných služieb. Metóda najlepších hodnôt kritérií. Diskriminačná analýza. Matice, vzorce.