Nová úprava životného minima od 1. júla 2004 - Macková, Zuzana
Vymedzenie pojmu životné minimum podľa zákona č. 601/2003 Z.z. o životnom minime a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 372/2004 Z.z. Sumy životného minima. Započítavanie príjmov. Dávky, výška ktorých je podmienená životným minimom. Praktické príklady.