Novela Obchodného zákonníka a jej vplyv na účtovníctvo - Farkaš, Richard
Zákonom č. 432/2004 Z.z. bol novelizovaný Obchodný zákonník. Novela nadobúda účinnosť dňom 1. októbra 2004. Prehľad najdôležitejších zmeny, ktoré súvisia s účtovníctvom.