Európsky sociálny fond pomáha rozvíjať ľudské zdroje - Vaculčíková, Emília
Slovensko môže čerpať z Európskeho sociálneho fondu (ESF) finančné prostriedky vo výške 329 miliónov eur na rozvoj zamestnanosti. Programové dokumenty na základe ktorých je poskytovaná finančná pomoc: Sektorový operačný program Ľudské zdroje, Jednotný programový dokument NUTS II - Bratislava Cieľ 3, Iniciatíva Spoločenstva EQUAL, ich priority a opatrenia. Národné projekty realizované Ústredím práce, sociálnych vecí a rodiny SR. Adresy na webe pre viac informácií.