Pakt stability a rastu čakajú reformy - Baláž, Vladimír
Francúzsko a Nemecko majú problémy s dodržiavaním maastrichtských kritérií. Návrhy na prebudovanie Paktu stability a rastu. Deficity verejných financií a štátny dlh v roku 2003 v krajinách Európskej únie. Rozdielne podmienky na prípravu štátnych rozpočtov znamenajú rozdielny dosah paktu na jednotlivé krajiny.