K problému tvorivosti manažéra - Boroš, Július
Riadiaca činnosť v sebe zahŕňa osobnostné, tvorivé, sociálne, ekonomické, organizačné, technické, technologické a iné aspekty. Pozornosť venovaná problematike ľudského kapitálu. Činitele, ktoré do značnej miery determinujú tvorivé postupy manažéra. Činitele prostredia. Vnútorné činitele.