Sloučení a splynutí kapitálových obchodních společností z pohledu mezinárodních účetních standardů - Hótová, Renáta
Spájanie podnikov formou zlúčenia alebo splynutia z pohľadu obchodno-právneho, účtovnícko-právneho a daňového legislatívneho rámca Českej republiky, ako aj z pohľadu medzinárodného účtovníckeho štandardu IAS 22 - Podnikové kombinácie.