Špecifiká DPH od 1.5.2004 zdaniteľné obchody po 1.5.2004 - Bolgáč, Ján, 1959-
Dodanie služby za protihodnotu v tuzemsku uskutočnené zdaniteľnou osobou. Nadobudnutie tovaru za protihodnotu v tuzemsku z iného členského štátu. Dovoz tovaru do tuzemska. Príklady.