Rating je vstupnou bránou na kapitálový trh - Ješko, Vladimír
CRA Rating Agency v spolupráci s Obchodnou fakultou Ekonomickej univerzity v Bratislave zorganizovali 1. a 2. apríla 2004 konferenciu "Význam a možnosti využitia ratingu v novom marketingovom prostredí po vstupe do EÚ". Informácia o programe a priebehu konferencie.