Verejný záujem v doprave a rozpočtová politika - Habánik, Jozef
Definícia verejného záujmu. Identifikácia verejného záujmu v ekonomike dopravy. Analýza financovania výkonov vo verejnom záujme v cestnej a železničnej doprave. Dopad výkonov vo verejnom záujme v osobnej železničnej doprave na štátny rozpočet. Vzťah medzi dopravnou politikou a rozpočtovou politikou.