Rusko je len pre odvážnych investorov - Baláž, Vladimír
Vývoj ruského hospodárstva po finančnej kríze v roku 1998. Ukazovatele ekonomického vývoja v Rusku za obdobie rokov 1995 - 2003. Význam ropy pre ruskú ekonomiku. Štruktúra kapitálového trhu. Riziká a ziskovosť investícií v Rusku.