Využitie audítorských metód v oblasti zásob - Kareš, Ladislav
Metódy audítorstva: metóda porovnávania, metóda vyčerpávajúceho a výberového overovania, metóda priameho a nepriameho auditu. Audítorské štandardy. Postup overovania audítora pri každej položke súvahy: posúdenie rizika, testy vecnej správnosti, existencia a vlastníctvo, správnosť zaúčtovania z vecného a časového hľadiska, správnosť ocenenia, správnosť vykázania v čase.