Hmotný a nehmotný investičný majetok v účtovníctve nepodnikateľských subjektov - Kovalčíková, Antónia
V súčasnosti v SR v nepodnikateľských subjektoch má účtovanie nehmotného a hmotného investičného majetku mnohé spoločné znaky, ale i rozdiely v uvedených skupinách organizácií. Vyplývajú z právnej úpravy účtovníctva a z právnej úpravy financovania a hospodárenia uvedených organizácií.